Over ons

Kennis delen en van elkaar leren

Esther Vlaanderen-Kruiskamp

Samen met Fiene, Mats en Herbert woon ik in Losser. Stef is onze Duitse staande langhaar, met hem ben ik veel in het bos te vinden. Ook het uitzoeken van reizen is een hobby van mij. Na het afronden van de studie Personeel en Arbeid heb ik een aantal jaren als HR Adviseur bij Rabobank gewerkt. O.a. hield ik mij bezig met talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. In 2012 heb ik de overstap naar het bedrijfsleven gemaakt en opdrachten vervuld bij diverse organisaties in de Zorg, Onderwijs en het MKB. Ik werk op het snijvlak mens-organisatie. Wat hebben medewerkers nodig om hun werk goed te kunnen blijven doen en hoe kan de organisatie daar op inspelen? Ik geloof dat we samen succesvoller zijn dan alleen. EN het is veel leuker. Daar draag ik graag aan bij!

André Kouwenberg

Ik ben André en woon met mijn vrouw Josefien en zoon Rens in Hengelo. Mijn hoog bejaarde kat maakt ons huishouden compleet. In mijn vrije tijd kook en bak ik graag, ook uit eten is een favoriete hobby. Sinds een jaar heb ik yoga ontdekt en dat is voor mij een leuke manier om fysiek en mentaal soepel te blijven. Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik 17 jaar bij de Rabobank gewerkt in diverse rollen, waarvan de laatste 10 jaar als leidinggevende. Ik ben tevens Arbeid- en Organisatie Psycholoog en als zelfstandige richt ik mij op de ontwikkeling van medewerkers in organisaties. Dit doe ik door het ontwerpen en uitvoeren van maatwerk trainingen voor teams en door individuele coaching.

Vrijheid, Ontwikkeling en Plezier staat centraal in ons werk. Qua opdrachten richten wij ons niet op de massa, maar juist op klanten en netwerkpartners waar wij een lange termijnrelatie mee opbouwen en waarvoor wij van betekenis kunnen zijn. Met veel plezier en toewijding vervullen wij de rol van sparringpartner: wij zijn adviseurs die meedenken én meedoen. Aan de zijlijn, dat wel, zodat onze kennis wordt overgedragen en structureel wordt geborgd in de organisatie. Want op die wijze wordt iedere geïnvesteerde euro het driedubbele waard. Dát is waar wij in geloven en waar we voor gaan.

De Lerende Organisatie: kennis delen en van elkaar leren
Wij delen onze kennis en ervaring met elkaar en met anderen. Het is onze uitdaging om organisaties te helpen in hun zoektocht naar langdurig succes. Ondernemen zal niet meer worden zoals het was. Daar waar we veelal geleefd werden door de waan van de dag, is het nu absolute noodzaak om breed én vooruit te kijken en activiteiten daarop aan te passen. Dit vraagt om flexibiliteit, aanpassingsvermogen en lef van alle medewerkers. Personeelskosten drukken over het algemeen zwaar op de begroting. Juist door actief in te zetten op het delen van kennis en het leren van elkaar, ontstaat een vliegwieleffect. Met het gratis E-Book, gratis adviesgesprek, de E-Learning en/of Managementtraining De Lerende Organisatie helpen wij HR Adviseurs, Directie en Management om op eenvoudige en praktische wijze een stevige basis te leggen voor groei in een nieuwe wereld.